Een voorstellingruimte huren in Utrecht, voor een onvergetelijke voorstelling

Als je een voorstelling geeft, wil je dat zoveel mogelijk mensen die ervaren, inspireert en herinnert. En precies daarom wil je een voorstellingruimte huren in Utrecht bij Neude11. Jij bent verzekerd van goede bereikbaarheid, een unieke sfeer, professionele technologie en volledige ontzorging. Zodat jouw voorstelling haar welverdiende podium krijgt!

Tribune - zicht op piano

Van een intieme kringvoorstelling tot een grote musical, en van een unplugged miniconcert tot een imposant theater: we denken met je mee om de mooiste voorstelling mogelijk te maken.

Neem direct contact met ons op

Ontdek de voorstellingruimte die jouw voorstelling onvergetelijk maakt

Waarom jouw voorstellingruimte huren in Bibliotheek Utrecht?

Inspirerende sfeer

De historie van dit iconische rijksmonument, waar zoveel te ontdekken valt, voegt inspiratie en sfeer toe aan je voorstelling – zo bereid je je bezoekers al goed voor.

Compleet ontzorgd

Huur je voorstellingruimte met een gerust hart. Dankzij onze ruime ervaring, professionele technologie en ondersteuning bij iedere stap loopt jouw voorstelling op rolletjes.

Alles aanwezig

Meubilair, decoratie, tribune, catering, professionele installaties voor licht, beeld en geluid: dat is allemaal al aanwezig bij jouw voorstellingruimte in Utrecht.

Centrale ligging

Neude11 is gelegen in hartje Utrecht. Daarom zijn we voor iedereen makkelijk bereikbaar. Of je nu met het openbaar vervoer, de fiets, te voet of met de auto komt.

Steun de bieb, steun de maatschappij

Alle inkomsten uit zaalverhuur bij Neude11 gaan rechtstreeks naar de maatschappelijke projecten van Bibliotheek Utrecht. Organiseer jij je evenement bij ons? Dan steun je een leven lang lezen en leren. Plus onze initiatieven om iedereen mee te laten doen in onze samenleving. Voelt goed toch?

De voordelen van een voorstellingruimte huren bij Neude11

Flexibiliteit

Van een intieme kringvoorstelling tot een grote musical, en van een unplugged miniconcert tot een imposant theater: we denken met je mee om de mooiste voorstelling mogelijk te maken.

Volledige ondersteuning

Jij kunt je focussen op de inhoud van je voorstelling. Ons ervaren team ondersteunt je bij de planning en uitvoering – met uitstekende faciliteiten, advies en service.

Professionele techniek

Geen zorgen over licht, beeld en geluid. Met onze professionele installaties (en ruime keuze uit decoratie en meubilair) wordt jouw voorstelling een onvergetelijke ervaring.

Duurzame catering

Met verschillende heerlijke opties voor catering heb jij geen omkijken naar de verzorging van je gasten. We serveren voor ieder wat wils, altijd duurzaam bereid.

Compleet met catering

Catering op maat maakt jouw voorstelling compleet. Duurzaam, lokaal, en aangepast aan mogelijke dieetwensen – maar vooral ontzettend lekker. Van kopje koffie tot driegangendiner!

Ontdek onze catering

Jouw voorstelling geven in Neude11?

Theater - aanzicht vanaf podium

Wil je meer informatie over onze voorstellingruimteverhuur in Utrecht? Samen bekijken hoe we jou compleet kunnen ontzorgen voor jouw voorstelling? Neem dan hier contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Vraag nu je offerte aan

Dat kan zeker. Je kunt bijvoorbeeld je gasten op een bijzondere manier ontvangen in NODA, de Collegezaal gebruiken als garderobe, en je voorstelling geven in het Theater. Vervolgens vangen we je gasten op met lekkere drankjes en hapjes of een aansluitende borrel bij Noda, die onder de trap naar het Theater ligt.

Voor voorstellingen tot ongeveer 40 personen is het Podium heel geschikt: we switchen de opstelling zo van theater naar kring, en je hebt uitzicht op de Dom. Voor voorstellingen tot 60 raden we de Tribune aan. Hier trek je bovendien des te meer bekijks, omdat de Tribune als onderdeel van de openbare ruimte ook bezocht wordt door nieuwsgierige bibliotheekbezoekers.

Dan is het Theater natuurlijk de beste keuze. Tot 175 gasten genieten hier van jouw voorstelling op het podium vanaf de tribune. De akoestiek, het uitzicht over Utrecht en die glanzende balletvloer maken van jouw voorstelling een memorabel plaatje!

Voor een festivalmarkt of andere standjes raden we aan de Grote Hal te huren, eventueel naast de voorstellingruimte van je keuze. In de Grote Hal kunnen we een markt in allerlei opstellingen realiseren met volledige technische ondersteuning. De Grote Hal is alleen beschikbaar op aanvraag, dus neem zeker even contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Als je een voorstellingruimte wil huren in Utrecht, wil je vast vooral heel bereikbaar zijn vanuit alle hoeken van Nederland. Het wordt niet centraler dan Neude11: je zit middenin het kloppende hart van Utrecht, vlakbij station Utrecht Centraal Station, en er zijn verschillende parkeergarages in de directe omgeving. Naast dat wij je alle randzaken rondom je voorstelling uit handen nemen, weet je daarnaast dat onze opbrengsten uit jouw voorstelling direct naar de maatschappelijke projecten van Bibliotheek Utrecht gaan. Goed bezig!

Absoluut. Het Neude11-team is ervaren in het plannen en ondersteunen van allerlei evenementen, waaronder voorstellingen. Daarbij leveren we maatwerk. We staan voor je klaar om je te adviseren, gasten te ontvangen en ze te voorzien van de catering die jij wilt. En natuurlijk verzorgen we ook de professionele technische ondersteuning bij beeld, licht en geluid. Zo kun jij volledig je op je gasten en voorstelling richten.

Dichtbij! En ook nog eens superbereikbaar. Buslijnen 2, 8, 28, 50, 55, 73, 74 of 77 stoppen bij halte Neude, bijna voor onze deur. En via Vredenburg en de Potterstraat is het maar 10 minuten lopen vanaf treinstation Utrecht Centraal Station.

Wij zijn er voor zelfstandige creatievelingen zoals schrijvers filmmakers en muzikanten. Maar ook voor kunstverenigingen, festivals en alles daartussenin. Zo gingen het Nederlands Film Festival en de VPRO je al voor met hun voorstellingen in Bibliotheek Utrecht.