Dé congresruimte in Utrecht voor inspirerende congressen – volledig verzorgd

Geef de bezoekers van jouw congres méér dan alleen kennis en netwerkopties. Verras ze met een inspirerende omgeving boordevol historie, goede catering en een unieke sfeer, waar alles gesmeerd loopt. Door je congresruimte in Utrecht bij Neude11 te huren hoef jij je alleen nog maar te focussen op de lezingen en je gasten. Wij zorgen voor de rest!

Theater - aanzicht vanuit zaal (linksboven)

Van een congres voor je volledige bedrijfsbranche over meerdere zalen tot alles centraal in één zaal: we denken met je mee om het optimale congres te organiseren.

Neem direct contact met ons op

Ontdek de congresruimte in Utrecht voor jouw congres

Waarom jouw congresruimte huren in Bibliotheek Utrecht?

Inspirerende sfeer

De historie van dit iconische rijksmonument, waar zoveel te ontdekken valt, geeft extra sfeer aan je congres – én je gasten iets inspirerends te doen in de pauze.

Compleet ontzorgd

Huur een congresruimte met een gerust hart. Dankzij onze ruime ervaring, professionele technologie en ondersteuning bij iedere stap loopt jouw congres op rolletjes.

Alles aanwezig

Meubilair, decoratie, tribune, catering, professionele installaties voor licht, beeld en geluid: dat is allemaal al aanwezig bij jouw congresruimte in Utrecht.

Centrale ligging

Neude11 is gelegen in hartje Utrecht. Daarom zijn we voor iedereen makkelijk bereikbaar. Of je nu met het openbaar vervoer, de fiets, te voet of met de auto komt.

Steun de Bieb, steun de maatschappij

Alle inkomsten uit zaalverhuur bij Neude11 gaan rechtstreeks naar de maatschappelijke projecten van Bibliotheek Utrecht. Organiseer jij je evenement bij ons? Dan steun je een leven lang lezen en leren. Plus onze initiatieven om iedereen mee te laten doen in onze samenleving. Voelt goed toch?

De voordelen van een congresruimte huren bij Neude11

Flexibiliteit

Van een congres voor je volledige bedrijfsbranche over meerdere zalen tot alles gecentreerd in één zaal: we denken met je mee om het optimale congres te organiseren.

Volledige ondersteuning

Jij kunt je focussen op de inhoud van je congres. Ons ervaren team ondersteunt je bij de planning en uitvoering – met uitstekende faciliteiten, advies en service.

Professionele techniek

Geen zorgen over licht, beeld en geluid. Met onze professionele installaties (en ruime keuze uit decoratie en meubilair) wordt jouw congres een bron van kennisdeling.

Duurzame catering

Met verschillende heerlijke opties voor catering heb jij geen omkijken naar de verzorging van je congresbezoekers. We serveren voor ieder wat wils, altijd duurzaam bereid.

Compleet met catering

Catering op maat maakt jouw congres compleet. Duurzaam, lokaal, en aangepast aan mogelijke dieetwensen – maar vooral ontzettend lekker. Van kopje koffie tot driegangendiner!

Ontdek onze catering

Jouw congres in Neude11?

Tribune - groene stoelen

Wil je meer informatie over onze congresruimteverhuur in Utrecht? Samen bekijken hoe we jou compleet kunnen ontzorgen voor jouw congres? Neem dan hier contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Vraag nu je offerte aan