Organiseer je evenement in het mooiste gebouw van Utrecht!

Een evenement dat op rolletjes loopt. Gastvrij en compleet verzorgd. In een unieke Utrechtse locatie, die je bezoekers inspireert en makkelijk te bereiken is. En het mooiste? Je steunt ook nog eens direct de maatschappij. Dat krijg je allemaal wanneer je je evenement bij Neude11 organiseert.

Ieder evenement is maatwerk

Geen evenement is hetzelfde. Dat weten we! Daarom leveren wij altijd maatwerk met onze zaalverhuur in hartje Utrecht. Ontdek hier waarom Neude11 een unieke ervaring is per type evenement.

Daarom jouw evenement in Neude11

Flexibel

Van boekpresentatie tot balletvoorstelling, en van meerdaags congres tot een teambuildingsessie verspreid over meerdere ruimtes: het kan allemaal in onze multi-inzetbare zalen.

Volledige ondersteuning

Geen zorgen om het verloop van je evenement. Ons ervaren team ondersteunt je bij de planning en uitvoering – met professionele technologie, advies en service.

Duurzame catering

Met verschillende heerlijke opties voor catering heb jij geen omkijken naar de verzorging van je bezoekers. We serveren voor ieder wat wils, altijd duurzaam bereid.

Uniek karakter

Omring je bezoekers met de inspiratie van dit iconische rijksmonument, waar zoveel te ontdekken valt. Tegelijkertijd steun je het maatschappelijk belang van de bibliotheek. Zo laat je evenement een onuitwisbare indruk achter.

Steun de Bieb, steun de maatschappij

Alle inkomsten uit zaalverhuur bij Neude11 gaan rechtstreeks naar de maatschappelijke projecten van Bibliotheek Utrecht. Organiseer jij je evenement bij ons? Dan steun je een leven lang lezen en leren. Plus onze initiatieven om iedereen mee te laten doen in onze samenleving. Voelt goed toch?

Compleet met catering

Catering op maat maakt jouw evenement compleet. Duurzaam, lokaal, en aangepast aan mogelijke dieetwensen – maar vooral ontzettend lekker. Van kopje koffie tot driegangendiner!

Ontdek onze catering

Jouw evenement in Neude11?

Collegezaal - zicht op Oudegracht

Wil je meer informatie over onze zaalverhuur in Utrecht? Samen bekijken hoe we jou compleet kunnen ontzorgen voor jouw evenement? Neem dan hier contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Vraag nu je offerte aan