Huur nu een receptieruimte in Neude11: dé onvergetelijke bedrijfsfeestlocatie in Utrecht

Maak je feestelijke bijeenkomst er eentje voor in de boekjes. Door je receptie of bedrijfsfeest locatie Utrecht bij Neude11 te organiseren, ben je verzekerd van een unieke receptieruimte die Utrechtse historie ademt. Combineer die sfeer met onze perfecte bereikbaarheid en volledige verzorging op maat, en je weet: er wordt nog lang nagepraat over jouw receptie of bedrijfsfeest!

Directiekamer - Zicht op Neude

Van een intieme receptie tot een spetterend bedrijfsfeest, van koffie met gebak tot een walking dinner: we denken met je mee om de beste bijeenkomst mogelijk te maken.

Neem direct contact met ons op

Ontdek onze iconische receptieruimtes in hartje Utrecht

Waarom jouw receptieruimte huren in Bibliotheek Utrecht?

Inspirerende sfeer

De historie van dit iconische rijksmonument, waar zoveel te ontdekken valt, geeft extra sfeer aan je receptie of bedrijfsfeest. Zo wordt het echt onvergetelijk.

Compleet ontzorgd

Huur een receptieruimte met een gerust hart. Dankzij onze ruime ervaring, professionele technologie en ondersteuning bij iedere stap loopt jouw feestje op rolletjes.

Alles aanwezig

Meubilair, decoratie, tribune, catering, professionele installaties voor licht, beeld en geluid: dat is allemaal al aanwezig bij jouw receptieruimte in Utrecht.

Centrale ligging

Neude11 is gelegen in hartje Utrecht. Daarom zijn we voor iedereen makkelijk bereikbaar. Of je nu met het openbaar vervoer, de fiets, te voet of met de auto komt.

Steun de Bieb, steun de maatschappij

Alle inkomsten uit zaalverhuur bij Neude11 gaan rechtstreeks naar de maatschappelijke projecten van Bibliotheek Utrecht. Organiseer jij je evenement bij ons? Dan steun je een leven lang lezen en leren. Plus onze initiatieven om iedereen mee te laten doen in onze samenleving. Voelt goed toch?

De voordelen van een receptieruimte huren bij Neude11

Flexibiliteit

Van een intieme receptie tot een spetterend bedrijfsfeest, van koffie met gebak tot een walking dinner: we denken met je mee om de beste bijeenkomst mogelijk te maken.

Volledige ondersteuning

Jij kunt je focussen op je gasten. Ons ervaren team ondersteunt je bij de planning en uitvoering van je receptie – met uitstekende faciliteiten, advies en service.

Professionele techniek

Geen zorgen over licht, beeld en geluid. Met onze professionele installaties (en ruime keuze uit decoratie en meubilair) wordt jouw receptie of bedrijfsfeest onvergetelijk.

Duurzame catering

Met verschillende heerlijke opties voor catering heb jij geen omkijken naar de verzorging van je gasten. We serveren voor ieder wat wils, altijd duurzaam bereid.

Compleet met catering

Catering op maat maakt jouw receptie of bedrijfsfeest compleet. Duurzaam, lokaal, en aangepast aan mogelijke dieetwensen – maar vooral ontzettend lekker. Van kopje koffie tot driegangendiner!

Ontdek onze catering

Jouw receptie of bedrijfsfeest in Neude11?

Directiekamer - Fine dining

Wil je meer informatie over onze receptie- of bedrijfsfeestverhuur in Utrecht? Samen bekijken hoe we jou compleet kunnen ontzorgen voor jouw receptie of bedrijfsfeest? Neem dan hier contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Vraag nu je offerte aan

Dat kan zeker. Je kunt bijvoorbeeld je gasten op een bijzondere manier ontvangen in het Theater, de Collegezaal gebruiken als garderobe, en je receptie of bedrijfsfeest geven in weer een andere zaal. Ook de drankjes, een diner of borrel verzorgen we graag voor je!

Voor recepties tot 60 personen zijn de Tribune en de Collegezaal aanraders. De Tribune heeft een informele sfeer en is een openbare ruimte waar je ook in de nieuwste boeken kunt snuffelen. De Collegezaal is geschikt voor een meer besloten sfeer. En wist je dat je ook in onze horecagelegenheden Noda en Mr. Potter terecht kunt?

Dichtbij! En ook nog eens superbereikbaar. Buslijnen 2, 8, 28, 50, 55, 73, 74 of 77 stoppen bij halte Neude, bijna voor onze deur. En via Vredenburg en de Potterstraat is het maar 10 minuten lopen vanaf treinstation Utrecht Centraal Station.

Als je een receptieruimte in Utrecht centrum wil huren, wil je vast vooral heel bereikbaar zijn vanuit alle hoeken van Nederland. Het wordt niet centraler dan Neude11: je zit in het kloppende hart van de stad, vlakbij station Utrecht Centraal, en er zijn genoeg parkeergarages in de directe omgeving. Zodra je receptiegasten of feestgangers een voet over de drempel van de Bibliotheek zetten, heb je al een onverslaanbare eerste indruk gemaakt!

Bedrijven die echt indruk willen maken op hun feestgangers, en een maatschappelijk doel steunen belangrijk vinden. Maar ieder bedrijf en iedere vereniging die een onvergetelijk bedrijfsfeest willen organiseren zijn welkom in Bibliotheek Utrecht.