Inspireer je collega’s met een iconische vergaderzaal in Utrecht centrum

Aandeelhoudersvergaderingen, plenaire vergaderingen, breakoutsessies voor de meest uiteenlopende aantallen deelnemers: dat kan allemaal in onze zalen. Natuurlijk voorzien van de technologie en ondersteuning die je nodig hebt. Huur een vergaderzaal in Utrecht centrum bij Neude11, zodat je vergadering vanuit heel Nederland goed bereikbaar is – de inspirerende omgeving zit er gratis bij!

Postzaal 1 - vergaderopstelling

Onze mogelijkheden

Van een jaarvergadering voor het hele bedrijf tot kleine break-outsessies verspreid over meerdere zalen: we denken met je mee om de optimale vergadering te organiseren.

Neem direct contact met ons op

Ontdek dé vergaderzaal in Utrecht centrum voor jouw vergadering

Waarom een vergaderzaal huren in Bibliotheek Utrecht?

Inspirerende sfeer

De historie van dit iconische rijksmonument, waar zoveel te ontdekken valt, geeft extra sfeer aan je vergadering – én je collega’s iets inspirerends te doen in de pauze.

Compleet ontzorgd

Huur een vergaderzaal met een gerust hart. Dankzij onze ruime ervaring, professionele technologie en ondersteuning bij iedere stap loopt jouw vergadering op rolletjes.

Alles aanwezig

Meubilair, flipover, decoratie, tribune, catering, professionele installaties voor licht, beeld en geluid: dat is allemaal al aanwezig bij jouw vergaderzaal in Utrecht.

Centrale ligging

Neude11 is gelegen in hartje Utrecht. Daarom zijn we voor iedereen makkelijk bereikbaar. Of je nu met het openbaar vervoer, de fiets, te voet of met de auto komt.

Steun de Bieb, steun de maatschappij

Alle inkomsten uit zaalverhuur bij Neude11 gaan rechtstreeks naar de maatschappelijke projecten van Bibliotheek Utrecht. Organiseer jij je evenement bij ons? Dan steun je een leven lang lezen en leren. Plus onze initiatieven om iedereen mee te laten doen in onze samenleving. Voelt goed toch?

De voordelen van een vergaderzaal huren bij Neude11

Flexibiliteit

Van een jaarvergadering voor het hele bedrijf tot kleine break-outsessies verspreid over meerdere zalen: we denken met je mee om de optimale vergadering te organiseren.

Volledige ondersteuning

Jij kunt je focussen op de inhoud van je vergadering. Ons ervaren team ondersteunt je bij de planning en uitvoering – met uitstekende faciliteiten, advies en service.

Professionele techniek

Geen zorgen over licht, beeld en geluid
. Met onze professionele installaties (en ruime keuze uit decoratie en meubilair) is jouw vergadering van alle gemakken voorzien.

Duurzame catering

Met verschillende heerlijke opties voor catering heb jij geen omkijken naar de verzorging van je medewerkers. We serveren voor ieder wat wils, altijd duurzaam bereid.

Compleet met catering

Catering op maat maakt jouw vergadering compleet. Duurzaam, lokaal, en aangepast aan mogelijke dieetwensen – maar vooral ontzettend lekker. Van kopje koffie tot driegangendiner!

Ontdek onze catering

Jouw vergadering geven in Neude11?

Postzaal 3 - vergaderopstelling

Wil je meer informatie over onze vergaderzaalverhuur in Utrecht? Samen bekijken hoe we jou compleet kunnen ontzorgen voor jouw vergadering? Neem dan hier contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Vraag nu je offerte aan

Dat kan zeker. Je kunt bijvoorbeeld je plenaire vergadering in het Theater houden, en je teams vervolgens voor breakoutsessies verspreiden over de Postzalen, Filmzaal en de Collegezaal. Ook een lekkere, gezonde lunch verzorgen we graag voor je bij een van onze inpandige restaurants!

Dichtbij! En ook nog eens superbereikbaar. Buslijnen 2, 8, 28, 50, 55, 73, 74 of 77 stoppen bij halte Neude, bijna voor onze deur. En via Vredenburg en de Potterstraat is het maar 10 minuten lopen vanaf treinstation Utrecht Centraal Station.

Als je een vergaderzaal in Utrecht centrum wil huren, wil je vast vooral heel bereikbaar zijn vanuit alle hoeken van Nederland. Het wordt niet centraler dan Neude11: je zit in het kloppende hart van de stad, vlakbij station Utrecht Centraal, en er zijn genoeg parkeergarages in de directe omgeving. Die inspirerende omgeving van de bieb en het uitzicht over Utrecht centrum krijg je gratis bij jouw vergaderzaal.

Ieder bedrijf en iedere stichting die een vergadering moet organiseren is welkom in Bibliotheek Utrecht. Van goed doelen tot scholen, en van MKB tot grote organisaties. Zo hebben de VPRO, ProRail, Oxfam Novib, UWV, Universiteit Utrecht en het Ministerie van Onderwijs, Cultuur & Wetenschap al gekozen om hun vergadering te organiseren in Neude11.