Organiseer veelzijdige teambuilding activiteiten, midden in de historie van Utrecht

Op zoek naar een teambuildingzaal in Utrecht, omdat je een bereikbare plek wilt voor veelzijdige teambuilding activiteiten die binnen kunnen? Bij Neude11 zit je gebakken. Jouw team versterkt haar banden in een omgeving vol Utrechtse historie, mogelijkheden en inspiratie. En wij staan je bij met professionele ondersteuning, van planning tot uitvoering. In onze bibliotheek worden topteams geboren!

Podium - bovenaanzicht

Van brainstormsessies tot creatieve teambuildingactiviteiten binnen of interactieve workshops in Utrecht : we denken met je mee voor de ideale teambuilding.

Neem direct contact met ons op

Ontdek de teambuildingzaal in Utrecht voor jouw team

Waarom jouw teambuildingzaal huren in Bibliotheek Utrecht?

Inspirerende sfeer

De historie van dit iconische rijksmonument, waar zoveel te ontdekken valt, biedt creatieve inspiratie voor teambuilding – én geeft je team iets prikkelends te doen in de pauze.

Compleet ontzorgd

Plan je teambuildingactiviteiten met een gerust hart. Dankzij onze ruime ervaring, professionele technologie en ondersteuning bij iedere stap loopt jouw teambuilding op rolletjes.

Alles aanwezig

Meubilair, decoratie, tribune, catering, professionele installaties voor licht, beeld en geluid: dat is allemaal al aanwezig bij onze teambuildingzalen in Utrecht.

Centrale ligging

Neude11 is gelegen in hartje Utrecht. Daarom zijn we voor iedereen makkelijk bereikbaar. Of je nu met het openbaar vervoer, de fiets, te voet of met de auto komt.

Steun de Bieb, steun de maatschappij

Alle inkomsten uit zaalverhuur bij Neude11 gaan rechtstreeks naar de maatschappelijke projecten van Bibliotheek Utrecht. Organiseer jij je evenement bij ons? Dan steun je een leven lang lezen en leren. Plus onze initiatieven om iedereen mee te laten doen in onze samenleving. Voelt goed toch?

De voordelen van een teambuildingzaal huren bij Neude11

Flexibiliteit

Van brainstormsessies tot creatieve teambuildingactiviteiten binnen of interactieve workshops in Utrecht : we denken met je mee voor de ideale teambuilding.

Volledige ondersteuning

Jij kunt je focussen op je teamleden en de oefeningen. Ons ervaren team ondersteunt je bij de planning en uitvoering – met uitstekende faciliteiten, advies en service.

Professionele techniek

Geen zorgen over licht, beeld en geluid. Met onze professionele installaties (en ruime keuze uit decoratie en meubilair) verlaten jouw teamleden Neude11 als een hecht team.

Duurzame catering

Met verschillende heerlijke opties voor catering heb jij geen omkijken naar de verzorging van je teamleden. We serveren voor ieder wat wils, altijd duurzaam bereid.

Compleet met catering

Catering op maat maakt jouw teambuilding compleet. Duurzaam, lokaal, en aangepast aan mogelijke dieetwensen – maar vooral ontzettend lekker. Van kopje koffie tot driegangendiner.

Ontdek onze catering

Jouw teambuilding in Neude11?

Collegezaal - vergaderopstelling

Wil je meer informatie over onze teambuildingzaalverhuur in Utrecht? Samen bekijken hoe we jou compleet kunnen ontzorgen voor jouw teambuildingactiviteiten? Neem dan hier contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Vraag nu je offerte aan

Dat kan zeker. Je kunt bijvoorbeeld de Collegezaal gebruiken voor creatieve workshops, interactieve sessies organiseren in het Podium, en subsessies in de Postzalen onderbrengen. Ook de lunch en een diner of borrel achteraf verzorgen we graag voor je!

Nee, onze zalen zijn alleen voor teambuildingactiviteiten die zich binnen afspelen. Heeft je team tussendoor behoefte aan wat inspiratie voor je teambuilding-oefeningen? Haal dan samen een frisse neus tijdens een wandeling door het centrum. Je bent toch al in het van Utrecht, dus waarom niet?

Absoluut. Het Laboratorium is vanwege de creatieve sfeer geliefd voor creatieve workshops, maar ook de lichte Collegezaal wordt vaak gebruikt als workshopruimte in hartje Utrecht. We helpen met de voorbereiding als je dat wilt. Ook een gezonde lunch, drankjes en andere versnaperingen regelen we natuurlijk zo voor je.

Absoluut! Het Neude11-team is ervaren in het plannen en ondersteunen van allerlei evenementen, waaronder teambuilding. We staan voor je klaar om je te adviseren en te helpen bij de uitvoering. En natuurlijk kunnen we ook de catering afstemmen op jouw teambuilding-oefeningen.

Dichtbij! En ook nog eens superbereikbaar. Buslijnen 2, 8, 28, 50, 55, 73, 74 of 77 stoppen bij halte Neude, bijna voor onze deur. En via Vredenburg en de Potterstraat is het maar 10 minuten lopen vanaf treinstation Utrecht Centraal Station.

Bedrijven die voor ons kiezen, kiezen vooral voor volledige ontzorging en een inspirerende sfeer die helemaal Utrecht is. Bijkomend voordeel is dat jouw teambuilding bij Neude11 direct de maatschappelijke doelen van Bibliotheek Utrecht steunt. En dat spreekt ook veel bedrijven aan, lokaal of niet en groot of klein.

Als je een teambuildingzaal in Utrecht centrum wil huren, wil je vast vooral heel bereikbaar zijn vanuit alle hoeken van Nederland. Het wordt niet centraler dan Neude11: je zit in het kloppende hart van de stad, vlakbij station Utrecht Centraal, en er zijn genoeg parkeergarages in de directe omgeving. Wij ontzorgen je met de ontvangst en de complete verzorging van je teambuilding. Je team en jij hoeven je alleen maar te focussen op het teamgevoel!