Huur de presentatieruimte in Utrecht die écht indruk maakt

Wil jij mensen omver blazen met jouw presentatie? Zodat ze vol inspiratie weer naar huis gaan? Of dat nou een filmpresentatie, boekpresentatie of bedrijfspresentatie is: je maakt pas echt indruk als niet alleen je presentatie, maar ook je zaal inspireert. Pak de aandacht met een sfeervolle presentatieruimte in Utrecht bij Neude11, zodat je verhaal overkomt én blijft hangen.

Postzaal 2 en 3 - lezing-opstelling (2)

Onze mogelijkheden

Van een inloop-boekpresentatie tot een besloten bedrijfspresentatie, van een knusse kamer tot een theaterzaal: we denken met je mee om de optimale presentatie te organiseren.

Neem direct contact met ons op

Ontdek dé presentatieruimte in Utrecht voor jouw presentatie

Waarom een presentatieruimte huren in Bibliotheek Utrecht?

Inspirerende sfeer

De historie van dit iconische rijksmonument, waar zoveel te ontdekken valt, geeft extra sfeer aan je presentatie – én je gasten iets inspirerends te doen in de pauze.

Compleet ontzorgd

Huur een presentatieruimte met een gerust hart. Dankzij onze ruime ervaring, professionele technologie en ondersteuning bij iedere stap loopt jouw presentatie op rolletjes.

Alles aanwezig

Meubilair, decoratie, tribune, catering, professionele installaties voor licht, beeld en geluid: dat is allemaal al aanwezig bij onze presentatieruimtes in Utrecht.

Centrale ligging

Neude11 is gelegen in hartje Utrecht. Daarom zijn we voor iedereen makkelijk bereikbaar. Of je nu met het openbaar vervoer, de fiets, te voet of met de auto komt.

Steun de bibliotheek

Alle inkomsten uit zaalverhuur bij Neude11 gaan rechtstreeks naar de maatschappelijke projecten van Bibliotheek Utrecht. Organiseer jij je evenement bij ons? Dan steun je een leven lang lezen en leren. Plus onze initiatieven om iedereen mee te laten doen in onze samenleving. Voelt goed toch?

Jouw voordelen van een presentatieruimte huren bij Neude11

Flexibiliteit

Van een inloop-boekpresentatie tot een besloten bedrijfspresentatie, van een knusse kamer tot een theaterzaal: we denken met je mee om de optimale presentatie te organiseren.

Volledige ondersteuning

Jij kunt je focussen op de inhoud van je presentatie. Ons ervaren team ondersteunt je bij de planning en uitvoering – met uitstekende faciliteiten, advies en service.

Professionele techniek

Geen zorgen over licht, beeld en geluid
. Met onze professionele installaties (en ruime keuze uit decoratie en meubilair) laat jouw presentatie een onuitwisbare indruk achter.

Duurzame catering

Met verschillende heerlijke opties voor catering heb jij geen omkijken naar de verzorging van je gasten. We serveren voor ieder wat wils, altijd duurzaam bereid
.

Compleet met catering

Catering op maat maakt jouw presentatie compleet. Duurzaam, lokaal, en aangepast aan mogelijke dieetwensen – maar vooral ontzettend lekker. Van kopje koffie tot driegangendiner!

Ontdek onze catering

Jouw presentatie in Neude11?

Postzaal 2 en 3 - vergaderopstelling (2)

Wil je meer informatie over een presentatieruimte huren in Utrecht bij Neude11? Samen bekijken hoe we jou compleet kunnen ontzorgen voor jouw presentatie? Neem dan hier contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Vraag nu je offerte aan